Acasă, colțul tău de rai

Iți dorești o locuință nouă, cu finisaje premium, într-o zonă bună, sigură și liniștită? În cartierul Precista din Piatra Neamț se dezvoltă un ansamblu imobiliar nou, un concept modern și armonios de apartamente cu 2 și 3 camere.

Acasă este colțul tău de rai, este oaza ta de liniște și tot ceea ce construim noi are ca element central dorința ta, luxul, bunul gust și armonia. De la interior la exterior, de la subsol la etaj, totul este gândit pentru a-ți oferi un standard înalt de calitate și confort. Alege să locuiești în apartamentele premium din cadrul ansamblului Prime Residence Piatra Neamț și ai garanția unei investiții rentabile.

Apartamente elegante Piatra Neamț

Construim apartamente peste așteptări

Finisaje de calitate

Noile apartamente cu 2 și 3 camere din cartierul Precista din Piatra Neamț sunt construite pentru tine, fie că ești un tânăr energic, fie că sunteți o familie cu sau fară copii pentru care stilul de viață elegant și armonios contează.

Cu un design modern, cu finisaje luxuriante și de calitate înaltă, noile apartamente Prime Residence crează ambianța pe care o cauți atunci când ajungi acasă. Atmosfera excepțională și atenția la detalii se vede atât la interior cât și la exterior.

Vino să te convingi de calitea apartamentelor. Le vom preda la cheie, mirosind a nou, a proaspăt și curat.

Luxul este noul standard de calitate

Apartamente noi Piatra Neamț

Construim pentru tine și familia ta

Apartamente cu spații generoase, cu dotări și finisaje de lux care să te ademenească zi de zi acasă. Confortul este la superlativ, totul este gândit, proiectat și executat pentru a-ți oferi beneficii atât din punct de vedere al design-ului cât și din punct de vedere al funcționalității. Vrem să iți oferim experiența unui stil de viață inedit într-o atmosferă caldă și primitoare.

Și pentru că detaliile fac diferența, ne-am asigurat că fiecare element a fost luat în calcul. Tocmai de aceea, am pus accent pe calitatea materialelor și a finisajelor. Spațiile generoase cu ferestre orientate către soare, boxele pentru depozitare, liftul și balcoanele contribuie la nivelul de confort promis.

Siguranța pe primul loc

Accesul în complexul rezidențial este limitat, siguranța ta și a familiei tale fiind importante pentru noi. Pentru cei mici am amenajat un loc de joacă unde aceștia să petreacă timp de calitate în aer liber, unde să socializeze cu cei de vârstă apropiată și unde să își facă prieteni. Siguranța lor primează, tocmai de aceea locul de joacă se află în spatele blocului, fară acces direct din stadă și cu posibilitatea supravegherii de la fereastră de către părinți.

Pentru părinți am amenajat parcări în imediata apropiere a blocului. Chiar dacă clădirea se înalță pe 3 niveluri plus mansardă, liftul este ideal pentru momentele în care vă întoarceți încărcați cu cumpărături, pentru transportul cărucioarelor, a bicicletelor etc. În plus, am montat la baza scărilor de la intrare un elevator destinat persoanelor cu dizabilități.

Eficiență la cel mai înalt nivel

Am izolat blocul executând un termosistem eficient. Astfel, la pereții exteriori am folosit vată bazaltică de 10 cm grosime, iar la termoizolarea planșeului de la cota 0 și a planșeului de lemn de la mansardă am folosit vată bazaltică de 20 cm.

Tâmplăria PVC de culoarea antracitului și cu geam tripan este de calitate înaltă, izolarea fonică oferită fiind pusă la nivel de egalitate cu cea termică. Glafurile exterioare, tencuiala decorativă, cărămida aparentă de tip Klinker, precum și ancadramentele din profile de polistiren contribuie la arhitectura elegantă și deosebită a blocului.

Și pentru că vorbim de eficiența termică a apartamentelor Prime Residence, pentru cele 2 apartamente de la subsol (pretabile pentru birouri sau spații comerciale) încălzirea se face cu sistem în pardoseală, iar pentru restul de apartamente, cu radiatoare. Fiecare apartament va fi dotat cu centrală termică proprie, urmărim să vă oferim tot confortul necesar.

Beneficii pentru proprietari

Am ales să construim apartamentele de lux în Piatra Neamț într-o zonă care să ofere proprietarilor cât mai multe beneficii. Zona Precista este una sigură și liniștită, ideală pentru familii. Cele două școli din apropiere (Nr. 2 și Nr. 10) și grădinița din cadrul școlii Nr. 10 le asigură celor mici un învățământ de calitate în imediata aproiere a casei.

În plus, ai în vecinătate Centrul Comercial Shopping City, un Lidl și acces facil în bld. Decebal pentru a ajunge ușor către toate zonele de interes din Piatra Neamț.

Apartamente
Apartamente
17
Locuri parcare
Locuri parcare
18
Loc de joaca
Loc de joaca
50 mp

Facilități:

 • complex rezidențial de lux
 • arhitectură modernă
 • zonă excelentă
 • calitate excepțională

Stil de viață:

 • liniște și intimitate
 • acces securizat
 • lift modern
 • elevator pentru persoane cu dizabilități

Confort:

 • apartamente spațioase
 • boxe de depozitare
 • balcoane cu sticlă securizată
 • finisaje cu granit
Apartamente de lux Piatra Neamț

Complex rezidențial excepțional

Dacă ești în căutare de apartamente premium în Piatra Neamț, programează-ți o vizită la Prime Residence. Primul bloc de 17 apartamente se află în faza de finisaje și, în curând, va fi gata pentru a fi locuit de cei care își doresc un apartament contemporan și modern, care să ofere sentimentul unic de acasă.

Suntem aici să răspundem cu sinceritate și transparență la orice întrebare. Acest proiect imobiliar este construit pentru tine, pentru nevoile tale cotidiene, pentru confortul și siguranța familiei tale.

Adresa

Str. Petru Movilă 25, Piatra Neamț

Social media
Instagram
Quick Contact Icon Social media
Telefon Email WhatsApp
Quick Contact Icon Contact
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.